Etusivulle
Historia
Aikataulu
Tilausajot
Laatuperiaate
Yhteystiedot
På svenska

Laatuperiaate

Tarjottavat liikennepalvelut
Ajamme linja-autoliikenteen reittejä Vaasa-Maalahti-Petolahti-Korsnäs- Töjby sekä tilausliikennettä Suomessa ja muussa Euroopassa.
 
Lippuja
Kaikki Matkahuollon liput käyvät maksuna meidän reiteillä. Normaalihintaisten lippujen lisäksi on alennuslippuja esim. lasten-, opiskelija-, eläkeläis- sekä seutu- ja sarjalippuja.
 
Informaatiohaku
Tiedotamme reiteistä ja aikatauluista kotisivullamme www.strandlinjetrafik.fi. Ajankohtainen tiedotus reiteistä löytyy myös Matkahuollon koti sivulla www.matkahuolto.fi.
 
Henkilökunta
Kuljettajamme ovat kokeneita ja palvelualttiita. Useimmat palvelevat ainakin ruotsiksi ja suomeksi. Koulutamme kuljettajat EU:n ammattipätevyysdirektiivien mukaisesti.
 
Linja-autot
Käytettävissä on 14 linja-autoa, joissa on 46 - 60 istumapaikkaa. Suurin osa niistä ovat tu-ristilinja-autoja, varustettuina mm. ilmastointi, WC, DVD, turvavöitä jne.
Kuljettajat avustavat vammaisia matkustajia.
 
Asiakastyytyyäisyys
Kaikki asiakkaiden palautteet käsitellään ja vastaamme joka asiakkaalle. Mahdolliset puut¬teet käsitellään välittömästi tai kun on tarkoituksenmukaista.
Jos olemme toimineet väärin, korvaamme asiakkaan välittömät kulut. Lipun hinnan kor¬vaaminen tai vahingonkorvaus neuvotellaan erikseen tapauskohtaisesti.
Toivomme asiakkaidemme ilmoittavan meille mahdollisista epäkohdista toiminnassamme mahdollisimman pian, koska se helpottaa selvitystä ja edesauttaa oikaisua.
 

Vieraita:

leif.soderman@strandlinjetrafik.fi
ulf.lidman@strandlinjetrafik.fi