Strandlinjetrafik charterresor samt linje- och skoltrafik

Strandlinjetrafik

Tilausajoja sekä linja- että koululiikennettä

Strandlinjen ajaa tilausajoja sekä linja- että koululiikennettä. Tarjoamme turvallisia matkoja moderneilla busseilla sekä kokeneilla kuljettajilla. Meiltä myös ryhmämatkajärjestelyt kuten kuljetukset, majoitus, laivaliput sekä ruokailut.

Tervetuloa kyytiin!

Aikataulut

Strandlinjetrafik med anor från 1920-talet

Meistä

Linja-auto yhtiö, jolla on perinteitä 1920-luvulta

Strandlinjetrafik on linja-auto yhtiö, jolla on perinteitä 1920-luvulta. Hugo Lidman Petolahdesta alkoi harjoittaa linja-autoliikennettä Petolahden ja Vaasan välillä. Autokannan muodosti yksi linja-auto. Vuonna 1928 linja-autojen lukumäärä nostettiin kahteen kappaleeseen. 1940-luvulla syntyi neuvottelut viiden herrasmiehen välillä perustaa osakeyhtiö, joka myös perustettiin vuonna 1943.

Vuosien kuluessa osakkeenomistajia lisättiin seitsemään ja vuonna 1949 rekisteröitiin yhtiönimi OY STRANDLINJETRAFIK AB, mikä on vielä tänäänkin käytössä. Osakkeen omistajat muodostuvat Hugo Lidmanin lapsista ja lapsenlapsista, jotka vetävät yritystä. Vuonna 2022 Patric Wiik osti yrityksen ja Strandlinjetrafik on nyt Wiik & Strömin erillinen tytäryhtiö. Tänä päivänä yrityksellä on neljätoista linja-autoa ja neljätoista kuljettajaa.

Petolahti on edelleen yrityksen kotipaikka ja toiminta muodostuu linjaliikenteestä sekä tilausliikenteestä kotimaassa, että ulkomailla.

Meidän mottomme on ja on aina ollut ”kaikki asiakkaan viihtyvyydelle ja parhaaksi”, mikä tapahtuu uusilla hienoilla linja-autoilla sekä varmoilla ja palveluhaluisilla kuljettajilla.

Pakettimatkat

Varaa suoraan Wasabusin sivuilta

Tutustu Wasabusin valmismatkoihin ja varaa esimerkiksi ostosristeily Tallinnan tai Uumajaan. Tai vaikka tanssiristeily Viking Linella Turusta. Voit varata matkasi suoraan Wasabusin sivuilta tai soita / lähetä sähköpostia meille, niin hoidamme varauksesi.

Strandlinjetrafik charterresor samt linje- och skoltrafik
Strandlinjetrafik charterresor samt linje- och skoltrafik

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 (06) 347 0450

Liikennepäällikkö Ulf Lidman

+358 50 552 5591
ulf.lidman@strandlinjetrafik.fi

Osoite

Ab Strandlinjetrafik Oy

Petolahdentie 18

66240 PETOLAHTI

SUOMI

Tarjouspyyntö